Ledningen

Ledningen på God Assistans finns utspridda i hela Sverige för att vara nära verksamheten och kunderna. Men de är också aktiva i det dagliga arbetet. De ser utmaningarna och möjligheterna ute på kontoren och hos kunderna. Det är denna närvaro och det personliga engagemanget som driver God Assistans framåt.

Ann-Marie Stolberg

VD i Norr

Skellefteå

Ann-Marie ”Mimmi” är både vår jurist och VD för God Assistans i Norr. Sedan 2009 har Mimmi jobbat inom personlig assistans och liksom flera av våra medarbetare har även hon en personlig relation till funktionsnedsättning inom familjen. Mimmi arbetade innan hon kom till God Assistans på ett större assistansbolag som både chefsjurist och regionchef. Dessutom har hon blivit utsedd till en av Sveriges främsta unga ledare. Mimmi leder vår verksamhet i Norr och utgår från vårt kontor i Skellefteå.

Charlotte Templeton

VD i Mitt

Solna

Charlotte är utbildad socionom och har arbetat inom omsorgen i 20 år. Av dessa har hon arbetat 16 år inom personlig assistans, både på stora och små bolag och även en kort period som enhetschef på Försäkringskassans assistansenhet i Söderort. I sin roll som VD för God Assistans i Mitt är Charlotte ansvarig för verksamheten i Mitt och utgår från vårt kontor i Solna.

Magnus Ivarsson

VD i Syd

Malmö

Magnus är VD för God Assistans i Syd och utgår från Syds huvudkontor i Malmö. Magnus arbetade tidigare som regionchef på ett av landets större assistansbolag.

Fredrik Sjögren

Koncernchef

Solna

Fredrik har en gedigen erfarenhet och har bland annat arbetat som revisor, controller och ekonomichef. Innan han kom till God Assistans arbetade han på Hjärnfonden som administrativ chef. Fredrik är koncernchef, samt VD för God Assistans Support där ekonomi, lön, HR & marknad ingår. Fredrik är även pappa till en glad kille med en grav funktionsnedsättning, vilket skapar en extra förståelse för personlig assistans.

Anders Huss

VD i Värmland

Karlstad

Anders är VD för kontoret i Karlstad. Han har arbetat inom assistans sedan 2005 då han började som personlig assistent i Karlstad. Sedan 2006 har han arbetat med själva organisationen kring assistans i både större och mindre företag inom personlig assistans och i en rad olika roller.

Peter Fahlström

Löne- och HR-chef

Solna

Peter är utbildad personalvetare och arbetade tidigare som verksamhetsansvarig på RG Aktiv Rehabilitering. För ett antal år sedan dök Peter på grunt vatten och bröt nacken, vilket orsakade en ryggmärgsskada som gör att han tar sig fram med rullstol. Med sin personliga erfarenhet, sin yrkesmässiga bakgrund och framförallt sitt norrländska lugn är Peter, även kallad Falle, en viktig kugge på kontoret i Solna.