Engagerad personlig assistans i Stockholm

Låt oss hjälpa dig!

Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar. Fyll i formuläret eller slå oss en signal!

God Assistans i Stockholm

Charlotte är VD på God Assistans Mitt och sätter kunden, den som får assistans, i centrum. För Charlotte ligger fokus på att lyssna och forma assistansen efter vad kunden vill. Det är också viktigt att kunden själv gör ett aktivt val. Assistans är en ömsesidig relation som ska hålla under lång tid.

Charlotte känner att God Assistans har hjärtat på rätt ställe och är ett företag som delar hennes värderingar. I sitt dagliga arbete jobbar Charlotte för att kundansvariga och assistenter får de förutsättningar de behöver för att ge kunderna det stöd de behöver.

”Att arbeta som personlig assistent är ett väldigt viktigt yrke. Assistentjobbet passar många olika typer av personer eftersom varje kund är unik och den personliga matchningen mellan assistenten och kunden gör att ni trivs med varandra”

Charlotte, Stockholm

Hitta hit

Vi som jobbar i Stockholm

Petra Lindström

Petra Lindström

Kundansvarig

Solna

Petra Lindström / Kundansvarig

Petra är beteendevetare i grunden och har dessutom lång erfarenhet som personlig assistent och arbetsledare. Hon är en person med starkt driv och positiv energi samt grundare av tillgänglighets-appen Fritt Fram. Petra utgår från vårt kontor i Solna.

Matilda Bertlin

Matilda Bertlin

Kundansvarig

Solna

Matilda Berlin / Kundansvarig

Matilda utgår från vårt kontor i Solna och har lång erfarenhet inom vård & omsorg där hon har arbetat både med den praktiska och administrativa biten. ”Jag vill känna att jag gör någonting bra för andra människor varje dag” När Matilda inte arbetar på God Assistans springer hon gärna, både med sig själv som sällskap eller som medlöpare till folk som behöver extra stöd och hjälp.

Johan Bramstång

Ekonomi / Support

Solna

Johan Bramstång / Kundassistent

Johan är en av våra yngsta medarbetare men den av oss som har längst erfarenhet av personlig assistans, detta på grund av en CP-skada sedan födseln. Han är utbildad inom ljud och bild på gymnasienivå och har sedan 2013 främst arbetat inom personlig assistans. Innan han började på God Assistans arbetade Johan som Kundassistent på ett stort assistansbolag. Johan utgår från vårt kontor i Solna.

Anneli Nordström Lundqvist

Kundansvarig

Solna

Anneli Nordström / Kundansvarig

Anneli är en av våra allra mest erfarna medarbetare inom personlig assistans i Stockholm och utgår från vårt kontor i Solna. Anneli har under många år arbetat på olika nyckelpositioner inom assistans. Hon var bl.a. med och byggde upp ett assistansbolag som idag tillhör ett av landets största. Anneli har en djup kunskap och förståelse för ”hantverket” assistans och brinner för att hjälpa människor samt ge det lilla ”extra” i allt hon gör.

Emma Bengtsson

Kundansvarig

Solna

Emma Bengtsson / Kundansvarig

Emma utgår från vårt kontor i Solna och har en lång erfarenhet av personlig assistans, både som yrkesverksam och privat, då hennes pappa levde med dubbel assistans dygnet runt i två år. Emma har därför den där lilla extra förståelsen och kunskapen om hur det är att leva med personlig assistans. Med sin inställning att den bästa assistansen drivs med hjärtat, sin härliga humor och viljan att alltid göra sitt bästa är Emma en mycket viktig pusselbit i vårt team.

Zew Viktor Jarlhammar

Zew Viktor Jarlhammar

Kundansvarig

Solna

Zew Viktor Jarlhammar / Kundansvarig

Zew har arbetat som assistent de senaste åren och har en mycket bra bild av vad som utgör en god assistans. Han anser att assistansyrket är otroligt viktigt för att man gör skillnad. På riktigt. “- Här sätts människan i första rum och jag är otroligt stolt att få vara en del av ett företag som delar mina grundvärderingar för att människor ska få möjligheten att leva ett fullvärdigt liv.” Med ett stort hjärta och med erfarenhet av människor och service i hela sitt yrkesverksamma liv kommer Zew bli ett bra tillskott.

Linda Bergstrand

Jurist

Solna

Linda Bergstrand / Jurist

Linda är en av landets mest erfarna jurister inom assistansbranschen och utgår från vårt kontor i Solna. Hon har erfarenhet från Försäkringskassan och har därmed god insikt i hur arbetet bedrivs på myndigheten. Stor del av hennes erfarenhet är dock från privata företag inom personlig assistans. Linda är en engagerad och målmedveten jurist som drivs av att kunna göra skillnad i människors liv.

Charlotte Templeton / VD i Mitt

Charlotte är utbildad socionom och har arbetat inom omsorgen i 20 år. Av dessa har hon arbetat 16 år inom personlig assistans, både på stora och små bolag och även en kort period som enhetschef på Försäkringskassans assistansenhet i Söderort. I sin roll som VD för God Assistans i Mitt är Charlotte ansvarig för verksamheten i Mitt och utgår från vårt kontor i Solna.

fredrik sjogren

Fredrik Sjögren

Koncernchef

Solna

Fredrik Sjögren / Koncernchef

Fredrik har en gedigen erfarenhet inom olika ekonomijobb, bl a som revisor, controller och ekonomichef. Innan han kom till God Assistans arbetade han på Hjärnfonden som administrativ chef. Fredrik är koncernchef för God Assistans Support där ekonomi, lön, HR & marknad ingår samt att han är koncernchef. Fredrik är även är pappa till en glad kille med en grav funktionsnedsättning skapar det en extra förståelse och erfarenhet av personlig assistans.

Karolina Malek

Karolina Malek

Kundansvarig

Solna

Karolina Malek / Kundansvarig

Karolina Malek har arbetat som personlig assistent och som arbetsledare i flera år.
Hon har en god förståelse för personlig assistans och vet vad som krävs för att en assistans ska fungera smidigt. Karolina är serviceinriktad och drivs av viljan att skapa goda arbetsvillkor för assistenterna och en väl fungerande vardag för kunderna. ”Att få jobba på God Assistans ger mig möjlighet att utvecklas samtidigt som jag, i min roll som Kundansvarig, verkligen kan göra skillnad och bidra till trygghet för våra kunder”

Vill du arbeta som personlig assistent i Stockholm?

Att jobba med personlig assistans i Stockholm handlar om att ge en människa möjlighet att leva ett så normalt liv som möjligt utifrån dennes förutsättningar. Letar du efter ett jobb där varje dag är unik och betydelsefull? Jobbet som personlig assistent i Stockholm kräver engagemang och nyfikenhet, och det är ett jobb där du lär dig nya saker varje dag.

”Matchningen mellan kund och assistent är nyckeln till framgång.”

Charlotte, Stockholm

Väx som individ – bli personlig assistent i Stockholm

Jobbet som personlig assistent

I jobbet som personlig assistent hjälper du en person med en funktionsnedsättning. Det handlar om vardagliga saker som att laga mat, klä på sig och träffa vänner men också om att handla och delta i fritidsaktiviteter. Assistansen anpassas efter varje kunds unika behov i nära samarbete mellan dig som personlig assistent och kunden. Varje kunds behov av assistans är unikt, vissa behöver hjälp dygnet runt medan andra får assistans under dagen. Det är därför mycket viktigt att skapa en arbetsrelation som fungerar för alla, att skapa ett team. Därför är den som får assistans med i rekryteringen av sin assistent.

”Det som gör God Assistans unikt är synen på kunden, omtanken och den totala transparensen. Vi inkluderar kunderna på riktigt, ger dem inflytande över sin vardag och de beslut som fattas.”

Charlotte, Stockholm

Personlig assistent – lön och förmåner

Att jobba med personlig assistans åt en familj i Stockholm

Jobbet som personlig assistent i Stockholm tar dig ibland till en familj. Det kan vara en ung vuxen, ett barn eller en förälder som behöver assistans. Som assistent till ett barn är du förlängningen av barnets vilja där det begränsas av sin funktionsnedsättning. Det är viktigt att komma ihåg att det är föräldrarnas ansvar att uppfostra barnet, inte ditt som assistent.

Att jobba som personlig assistent i en familj gör att det ibland uppstår frågor och funderingar. Vi tar därför alltid fram instruktioner för assistansuppdraget, vilket skapar trygghet för alla inblandade. Transparens och öppenhet i dialogen med alla berörda är en självklarhet för oss i våra assistansuppdrag.

Se lediga jobb i Stockholm

loading..

Nu söker vi personliga assistenter

Göteborg • Sista ansökningsdatum: 2021-03-28

75% dagtjänst hos 24årig tjej i Åkersberga

Österåker • Sista ansökningsdatum: 2021-03-28

Vikarier sökes till kund boende utanför Norrfjärden

Piteå • Sista ansökningsdatum: 2021-03-31

Sommarvikarie på 75% till kille i Tollarp/Kristianstad.

Hörby • Sista ansökningsdatum: 2021-03-27

Sommarvikarie på 75% till kille i Tollarp/Kristianstad.

Kristianstad • Sista ansökningsdatum: 2021-03-27

sommarvikariat på 75% natt till en busig tjej i Veberöd.

Lund • Sista ansökningsdatum: 2021-03-26

sommarvikariat på 75% natt till en busig tjej i Veberöd.

Malmö • Sista ansökningsdatum: 2021-03-26

Personlig assistent - eftermiddagar på Lidingö

Lidingö • Sista ansökningsdatum: 2021-03-24

27% tjänst till 60-årig kvinna i Ängelholm.

Ängelholm • Sista ansökningsdatum: 2021-03-24

27% tjänst till 60-årig kvinna i Ängelholm.

Helsingborg • Sista ansökningsdatum: 2021-03-24

Personlig assistent sökes till kund i Centrala Skellefteå

Skellefteå • Sista ansökningsdatum: 2021-03-24

Personlig assistent till 13 åring kille

Lidingö • Sista ansökningsdatum: 2021-03-21

19-årig glad tjej i Eslöv söker assistent 1 helg i månaden.

Landskrona • Sista ansökningsdatum: 2021-03-21

Semestervikarier till 55 årig kvinna i Vimmerby

Västervik • Sista ansökningsdatum: 2021-04-18

Vi söker nu sommarjobbare till våra kunder i Lycksele tätort.

Lycksele • Sista ansökningsdatum: 2021-05-01

Personlig assistent till man i Spånga 1-2 pass i veckan

Stockholm • Sista ansökningsdatum: 2021-03-19

50% tjänst till pojke i Södra Sandby

Malmö • Sista ansökningsdatum: 2021-03-19

50% tjänst till pojke i Södra Sandby

Lund • Sista ansökningsdatum: 2021-03-19

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent i sommar!

Skellefteå • Sista ansökningsdatum: 2021-04-30

19-årig glad tjej i Eslöv söker assistent 1 helg i månaden.

Lund • Sista ansökningsdatum: 2021-03-18

19-årig glad tjej i Eslöv söker assistent 1 helg i månaden.

Eslöv • Sista ansökningsdatum: 2021-03-18

vikarie och sommarvikarie sökes till hela Skåne.

Landskrona • Sista ansökningsdatum: 2021-03-17

vikarie och sommarvikarie sökes till hela Skåne.

Lund • Sista ansökningsdatum: 2021-03-17

vikarie och sommarvikarie sökes till hela Skåne.

Kristianstad • Sista ansökningsdatum: 2021-03-17

vikarie och sommarvikarie sökes till hela Skåne.

Malmö • Sista ansökningsdatum: 2021-03-17

Extrapersonal omgående till pojke i Täby

Täby • Sista ansökningsdatum: 2021-03-17

80% tjänst till glad och aktiv tjej utanför Höör.

Lund • Sista ansökningsdatum: 2021-03-14

80% tjänst till glad och aktiv tjej utanför Höör.

Hässleholm • Sista ansökningsdatum: 2021-03-14

80% tjänst till glad och aktiv tjej utanför Höör.

Hörby • Sista ansökningsdatum: 2021-03-14

80% tjänst till glad och aktiv tjej utanför Höör.

Höörs • Sista ansökningsdatum: 2021-03-14

Vi söker aktiv assistent till våran härliga kille!

Berg • Sista ansökningsdatum: 2021-03-13

Personlig assistent till 7-årig kille!

Hudiksvall • Sista ansökningsdatum: 2021-03-11

Personlig assistent till 7-årig kille!

Nordanstig • Sista ansökningsdatum: 2021-03-11

Personlig assistent till 7-årig kille!

Sundsvall • Sista ansökningsdatum: 2021-03-11

Sportintresserad 65 årig man i Gnesta söker assistenter

Södertälje • Sista ansökningsdatum: 2021-03-10

Sportintresserad 65 årig man i Gnesta söker assistenter

Gnesta • Sista ansökningsdatum: 2021-03-10

Vi söker aktiv assistent till våran härliga kille!

Östersund • Sista ansökningsdatum: 2021-03-10

Personlig assistent - eftermiddagar på Lidingö

Lidingö • Sista ansökningsdatum: 2021-03-10

Personlig assistent för 5årig pojke i Jakobsberg - deltid/extra

Järfälla • Sista ansökningsdatum: 2021-03-10

Personlig assistent i Oskarshamn, tillsvidare 88%

Oskarshamn • Sista ansökningsdatum: 2021-02-28

Nu söker vi flera personliga assistenter till självständig tjej!

Stockholm • Sista ansökningsdatum: 2021-03-07

Är du vår nya stjärna till en manlig kund med glimten i ögat!

Nykvarn • Sista ansökningsdatum: 2021-03-06

Nu söker vi Sommarvikarier till härliga Göteborg!

Göteborg • Sista ansökningsdatum: 2021-03-05

2 tjänster som personlig assistent, tillsvidare i Överum

Valdemarsvik • Sista ansökningsdatum: 2021-02-28

2 tjänster som personlig assistent, tillsvidare i Överum

Åtvidaberg • Sista ansökningsdatum: 2021-02-28

2 tjänster som personlig assistent, tillsvidare

Västervik • Sista ansökningsdatum: 2021-02-28

Jobba hos God Assistans

Våra personliga assistenter är vår viktigaste resurs. God Assistans har som målsättning att ligga över branschens snitt gällande lön och vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvårdsersättning och utbildning.

98%

av våra kunder rekommenderar oss

Få Goda Nyheter!

Få de senaste nyheterna från God Assistans direkt till din inkorg. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

    Följ oss gärna i sociala medier