Engagerad personlig assistans i Stockholm

Låt oss hjälpa dig!

Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar. Fyll i formuläret eller slå oss en signal!

  God Assistans i Stockholm

  Charlotte är VD på God Assistans Mitt och sätter kunden, den som får assistans, i centrum. För Charlotte ligger fokus på att lyssna och forma assistansen efter vad kunden vill. Det är också viktigt att kunden själv gör ett aktivt val. Assistans är en ömsesidig relation som ska hålla under lång tid.

  Charlotte känner att God Assistans har hjärtat på rätt ställe och är ett företag som delar hennes värderingar. I sitt dagliga arbete jobbar Charlotte för att kundansvariga och assistenter får de förutsättningar de behöver för att ge kunderna det stöd de behöver.

  ”Att arbeta som personlig assistent är ett väldigt viktigt yrke. Assistentjobbet passar många olika typer av personer eftersom varje kund är unik och den personliga matchningen mellan assistenten och kunden gör att ni trivs med varandra”

  Charlotte, Stockholm

  Hitta hit

  Vi som jobbar i Stockholm

  Petra Lindström

  Petra Lindström

  Kundansvarig 

  Solna

  Petra Lindström / Kundansvarig

  Petra är beteendevetare i grunden och har dessutom lång erfarenhet som personlig assistent och arbetsledare. Hon är en person med starkt driv och positiv energi samt grundare av tillgänglighets-appen Fritt Fram. Petra utgår från vårt kontor i Solna.

  Matilda Bertlin

  Matilda Bertlin

  Kundansvarig

  Solna

  Matilda Berlin / Kundansvarig

  Matilda utgår från vårt kontor i Solna och har lång erfarenhet inom vård & omsorg där hon har arbetat både med den praktiska och administrativa biten. ”Jag vill känna att jag gör någonting bra för andra människor varje dag” När Matilda inte arbetar på God Assistans springer hon gärna, både med sig själv som sällskap eller som medlöpare till folk som behöver extra stöd och hjälp.

  Johan Bramstång

  Ekonomi / Support

  Solna

  Johan Bramstång / Kundassistent

  Johan är en av våra yngsta medarbetare men den av oss som har längst erfarenhet av personlig assistans, detta på grund av en CP-skada sedan födseln. Han är utbildad inom ljud och bild på gymnasienivå och har sedan 2013 främst arbetat inom personlig assistans. Innan han började på God Assistans arbetade Johan som Kundassistent på ett stort assistansbolag. Johan utgår från vårt kontor i Solna.

  Malin Forsberg

  Malin Forsberg

  Kundansvarig

  Solna

  08-23 26 01
  malin.forsberg@godassistans.se

  Malin Forsberg / Kundansvarig

  Malin utgår från vårt kontor i Solna och har spenderat större delen av sitt yrkesliv inom medicintekniska företag där hon främst arbetat med kundservice och logistik. Malin är också en ”funkismamma” till en tjej med utvecklingsstörning som även har personlig assistans. Malin har den där lilla extra kunskapen om livet med ett funkisbarn, erfarenheten och ett brinnande intresse för att hjälpa familjer i liknande situation.

  Paula Ellis

  Kundansvarig

  Solna

  Paula Ellis / Kundansvarig

  Paula är socionom och har tidigare jobbat i en liknande roll som kundansvarig i annat bolag. Hon har även erfarenhet av att jobba som personlig assistent och boendestödjare. Paula är lösningsfokuserad och månar lika mycket om assistenternas arbetsmiljö som att våra kunder ska få en trygg och bra assistans i sin vardag.

  Paula hittar du på vårt kontor i Solna. 

  Zew Viktor Jarlhammar

  Zew Viktor Jarlhammar

  Kundansvarig

  Solna

  Zew Viktor Jarlhammar / Kundansvarig

  Zew har arbetat som assistent de senaste åren och har en mycket bra bild av vad som utgör en god assistans. Han anser att assistansyrket är otroligt viktigt för att man gör skillnad. På riktigt. “Här sätts människan i första rum och jag är otroligt stolt att få vara en del av ett företag som delar mina grundvärderingar för att människor ska få möjligheten att leva ett fullvärdigt liv.” Med ett stort hjärta och med erfarenhet av människor och service i hela sitt yrkesverksamma liv är Zew ett bra tillskott i gänget.

  Linda Bergstrand

  Jurist

  Solna

  Linda Bergstrand / Jurist

  Linda är en av landets mest erfarna jurister inom assistansbranschen och utgår från vårt kontor i Solna. Hon har erfarenhet från Försäkringskassan och har därmed god insikt i hur arbetet bedrivs på myndigheten. Stor del av hennes erfarenhet är dock från privata företag inom personlig assistans. Linda är en engagerad och målmedveten jurist som drivs av att kunna göra skillnad i människors liv.

  Charlotte Templeton / VD i Mitt

  Charlotte är utbildad socionom och har arbetat inom omsorgen i 20 år. Av dessa har hon arbetat 16 år inom personlig assistans, både på stora och små bolag och även en kort period som enhetschef på Försäkringskassans assistansenhet i Söderort. I sin roll som VD för God Assistans i Mitt är Charlotte ansvarig för verksamheten i Mitt och utgår från vårt kontor i Solna.

  fredrik sjogren

  Fredrik Sjögren

  Koncernchef

  Solna

  Fredrik Sjögren / Koncernchef

  Fredrik har en gedigen erfarenhet och har bland annat arbetat som revisor, controller och ekonomichef. Innan han kom till God Assistans arbetade han på Hjärnfonden som administrativ chef. Fredrik är koncernchef, samt VD för God Assistans Support där ekonomi, lön, HR & marknad ingår. Fredrik är även pappa till en glad kille med en grav funktionsnedsättning, vilket skapar en extra förståelse för personlig assistans.

  Karolina Malek

  Karolina Malek

  Kundansvarig

  Solna

  Karolina Malek / Kundansvarig

  Karolina Malek har arbetat som personlig assistent och som arbetsledare i flera år.
  Hon har en god förståelse för personlig assistans och vet vad som krävs för att en assistans ska fungera smidigt. Karolina är serviceinriktad och drivs av viljan att skapa goda arbetsvillkor för assistenterna och en väl fungerande vardag för kunderna. ”Att få jobba på God Assistans ger mig möjlighet att utvecklas samtidigt som jag, i min roll som Kundansvarig, verkligen kan göra skillnad och bidra till trygghet för våra kunder”

  Anneli Nordström Lundqvist

  Kundansvarig

  Solna

  08-23 26 00
  anneli@god-omsorg.se

  Anneli Nordström Lundqvist / Kundansvarig

  Anneli brinner för att hjälpa människor och för att ge det lilla extra. Hon har arbetat i flera roller, som kundansvarig, rekryteringsansvarig och personalansvarig. Hon har även suttit i ledningsgrupper och byggt upp två assistansbolag som idag tillhör landets största. Hon utgår från vårt kontor i Solna och arbetar idag även som ansvarig för God Omsorg.

  Tel: 08-23 26 00
  E-post: anneli@god-omsorg.se

  Vill du arbeta som personlig assistent i Stockholm?

  Att jobba med personlig assistans i Stockholm handlar om att ge en människa möjlighet att leva ett så normalt liv som möjligt utifrån dennes förutsättningar. Letar du efter ett jobb där varje dag är unik och betydelsefull? Jobbet som personlig assistent i Stockholm kräver engagemang och nyfikenhet, och det är ett jobb där du lär dig nya saker varje dag.

  ”Matchningen mellan kund och assistent är nyckeln till framgång.”

  Charlotte, Stockholm

  Väx som individ – bli personlig assistent i Stockholm

  Jobbet som personlig assistent

  I jobbet som personlig assistent hjälper du en person med en funktionsnedsättning. Det handlar om vardagliga saker som att laga mat, klä på sig och träffa vänner men också om att handla och delta i fritidsaktiviteter. Assistansen anpassas efter varje kunds unika behov i nära samarbete mellan dig som personlig assistent och kunden. Varje kunds behov av assistans är unikt, vissa behöver hjälp dygnet runt medan andra får assistans under dagen. Det är därför mycket viktigt att skapa en arbetsrelation som fungerar för alla, att skapa ett team. Därför är den som får assistans med i rekryteringen av sin assistent.

  ”Det som gör God Assistans unikt är synen på kunden, omtanken och den totala transparensen. Vi inkluderar kunderna på riktigt, ger dem inflytande över sin vardag och de beslut som fattas.”

  Charlotte, Stockholm

  Personlig assistent – lön och förmåner

  Att jobba med personlig assistans åt en familj i Stockholm

  Jobbet som personlig assistent i Stockholm tar dig ibland till en familj. Det kan vara en ung vuxen, ett barn eller en förälder som behöver assistans. Som assistent till ett barn är du förlängningen av barnets vilja där det begränsas av sin funktionsnedsättning. Det är viktigt att komma ihåg att det är föräldrarnas ansvar att uppfostra barnet, inte ditt som assistent.

  Att jobba som personlig assistent i en familj gör att det ibland uppstår frågor och funderingar. Vi tar därför alltid fram instruktioner för assistansuppdraget, vilket skapar trygghet för alla inblandade. Transparens och öppenhet i dialogen med alla berörda är en självklarhet för oss i våra assistansuppdrag.

  Se lediga jobb i Stockholm

  loading..

  Arbetsledare sökes till assistansgrupp

  Stockholm �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-23

  Personlig assistent på 50% i Vellinge sökes!

  Vellinge �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-22

  Nu söker vi personliga assistenter till kvinna i Trollhättan

  Trollhättan �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-22

  7-årig flicka i Flyinge söker assistent på 65%

  Eslöv �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-21

  7-årig flicka i Flyinge söker assistent på 65%

  Lund �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-21

  Personliga assistenter sökes till en glad 13-årig tjej på Lidingö

  Lidingö �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-21

  Noggrann och engagerad sommarvikarie sökes i Täby/Danderyd!

  Danderyd �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-21

  1 härlig tjej sökes omgående till trevligt uppdrag 3 mil söder om Visby

  Gotland �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-21

  Personlig assistent till man i Piteå

  Piteå �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-15

  Personlig assistent till kille i Kiruna

  Kiruna �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-20

  Arbetsplatsen med mycket värme behöver dig som personlig assistent

  Solna �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-20

  Kvinnliga personliga assistenter sökes i Vallentuna!

  Vallentuna �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-20

  Sommarvikarie till en härlig tjej i Stockholm

  Stockholm �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-20

  Personlig assistent på 50 % till glädjespridande pojke i Malmö

  Malmö �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-20

  Extrajobb som personlig assistent ca 50% hos 10-årig kille!

  Stockholm �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-18

  Extrajobb som personlig assistent ca 50% hos 10-årig kille!

  Lidingö �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-18

  Personlig assistent sökes till härliga Ekerö hos 11-årig tjej! Ca 80%

  Ekerö �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-10

  Drömtillfälle att bli personlig assistent hos vår kund i Stockholm! 100%

  Stockholm �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-18

  Personlig assistent med glimten i ögat till aktiv kvinna på Söder - HELTID

  Stockholm �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-18

  Personlig assistent till ung kille i Piteå

  Piteå �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-15

  Häng med på tonårsäventyr som min personliga assistent!

  Sundbyberg �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-17

  Nu söker vi en aktiv assistent till ett toppenjobb!

  Umeå �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-16

  Extrajobb i norra Vallentuna med start omgående

  Vallentuna �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-16

  Kvinnlig personlig assistent 50-100% sökes för uppdragsstart augusti 2022

  Stockholm �� Sista ansökningsdatum: 2022-08-08

  Personlig assistent till en härligt kille i Enköping

  Enköping �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-16

  Kvinnlig assistent sökes, centrala Barkarby 50-100%. Start augusti 2022.

  Järfälla �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-16

  Vikarier till en tjej på Röbäck sökes!

  Umeå �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-15

  Personliga assistenter till positiv tjej sökes!

  Lund �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-15

  Personliga assistenter till positiv tjej sökes!

  Kävlinge �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-15

  Nu söker vi personliga assistenter till kvinnlig kund i Karlstad

  Säffle �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-14

  Personlig assistent, 75%, sökes till Bjärred

  Lund �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-14

  Vill du stötta mig, en aktiv tonårstjej i vardagen?

  Malmö �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-14

  Nattassistent sökes till en glad pojke i Norrköping över sommaren?

  Norrköping �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-03

  Flexibel personlig assistent sökes till 50% tjänst i Lund

  Lund �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-13

  5-årig flicka i Västra Göteborg söker personlig assistent

  Göteborg �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-13

  Personlig assistenter till kvinna boende i Lund

  Lund �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-13

  Vi söker sommarvikarier till Enköping

  Enköping �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-13

  Härlig tjej i Trelleborg söker personliga assistenter

  Trelleborg �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-13

  Personlig assistent sökes till en kund på 14 år i Bureå

  Skellefteå �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-13

  Nu söker vi personliga assistenter till kvinnlig kund i Karlstad

  Karlstad �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-13

  Vill du jobba som personlig assistent i sommar? Vi behöver dig!

  Piteå �� Sista ansökningsdatum: 2022-06-30

  Assistenter sökes till en kund utanför Knivsta

  Knivsta �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-13

  Heltidstjänst i Ludvika med start omgående

  Ludvika �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-13

  75% dagtjänst hos 26årig tjej i Åkersberga

  Österåker �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-13

  Nu söker vi kvinnliga vikarier till man i centrala Karlstad!

  Karlstad �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-11

  Glad tjej söker assistent för dygnspass i Höör

  Höörs �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-09

  Inget sommarjobb än?! BRA! ? Jobba som personlig assistent

  Sollentuna �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-09

  Assistent med barnasinnet kvar sökes till Tollarp

  Kristianstad �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-08

  Glad 15-årig tjej söker vikarier under skoltid

  Sundbyberg �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-08

  Nu söker vi assistenter till positiv 14 - årig kille i Stöllet

  Sunne �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-03

  Nu söker vi assistenter till positiv 14 - årig kille i Stöllet

  Malung �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-03

  Vill du jobba som Personlig Assistent? Upp till 100%

  Skellefteå �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-03

  Personlig assistent till 14årig kille!

  Stockholm �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-03

  Semestervikarier i Kiruna

  Kiruna �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-02

  Team Selma söker 1-2 eftermiddag/helg-assistenter! Är det du?

  Stockholm �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-02

  Tillsvidareanställning hos en supermysig 11-åring !

  Robertsfors �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-01

  Tillsvidareanställning hos en supermysig 11-åring !

  Umeå �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-01

  Sommarassistent på Gotland sökes till härlig 10åring!

  Gotland �� Sista ansökningsdatum: 2022-07-01

  Noggrann och engagerad sommarvikarie sökes i Täby/Danderyd!

  Danderyd �� Sista ansökningsdatum: 2022-06-30

  Nu söker vi dig som vill jobba hos våran fina 10åring i Älvsjö!!

  Stockholm �� Sista ansökningsdatum: 2022-06-27

  Glad, ansvarsfull och rolig personlig assistent?! - sök det här jobbet!

  Nynäshamn �� Sista ansökningsdatum: 2022-06-30

  Semestervikarier sökes till äldre kvinna i centrala Umeå!

  Umeå �� Sista ansökningsdatum: 2022-06-30

  Personlig assistent - semestervikarie sökes till glad liten tjej

  Härnösand �� Sista ansökningsdatum: 2022-06-30

  Jobba hos God Assistans

  Våra personliga assistenter är vår viktigaste resurs. God Assistans har som målsättning att ligga över branschens snitt gällande lön och vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvårdsersättning och utbildning.

  98%

  av våra kunder rekommenderar oss

  Få Goda Nyheter!

  Få de senaste nyheterna från God Assistans direkt till din inkorg. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

   Följ oss gärna i sociala medier